Το Sagittario Fashion House, παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων, εκτός εκείνων που εξαιρούνται από την πολιτική επιστροφών, για λόγους υγιεινής.

Τα καλλυντικά προϊόντα ( Lipstick, Lip Gloss, Μολύβια Χειλιών, Σκιές Ματιών, Μολύβια Ματιών, Eyeliners, Mascaras, Μάσκαρα Φρυδιών, Μολύβια φρυδιών, κάθε είδους Βερνίκια Νυχιών, Βαφές Μαλλιών, Προϊόντα Βαφής Ρίζας κ.α.) και τα είδη προσωπικής φροντίδας ( Νυχοκόπτες, Ψαλιδάκια Νυχιών, Λίμες Χειρός , Ψαλίδια Κουρέματος, Ψαλίδια Βλεφαρίδων, Ράσπες, , Αποσμητικά, Αποσμητικά Σετ, Ξυριστικά Είδη κ.α.), δεν είναι εφικτό να επιστραφούν.

Σχετικά με πώληση λανθασμένου προϊόντος με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Sagittario Fashion House, η αποστολή προϊόντος κακής ή/και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Sagittario Fashion House, ο καταναλωτής επιστρέφει το προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγραφα παραλαβής. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Τα χρήματα θα επιστραφούν εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληρεί κάποια από τις απαιτήσεις, το Sagittario Fashion House μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Εφ’ όσον καλυφθούν οι παραπάνω προϋποθέσεις, η επιστροφή του προϊόντος γίνεται δεκτή και ο καταναλωτής δικαιούται είτε να λάβει πιστωτικό υπόλοιπο ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων της επιλογής του από το Sagittario Fashion House, είτε να λάβει πίσω το αντίτιμο αλλά και τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής που έχει πληρώσει.

Στην περίπτωση που η αγορά είχε γίνει μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας τότε θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής, αντίστοιχη πίστωση της κάρτας μέσα στον νόμιμα προβλεπόμενο χρόνο και όχι επιστροφή μετρητών.

Εάν πρόκειται για επαναποστολή παραγγελίας λόγω ελαττώματος ή κακής κατάστασης, παραλαμβάνουμε άμεσα μέσω εταιρίας courier το προϊόν προς επιστροφή από το χώρο του καταναλωτή δωρεάν, καθώς το κόστος επιστροφής επιβαρύνει το Sagittario Fashion House.

Αφού επιστραφεί το αρχικό προϊόν στην εταιρεία μας, με τις παραπάνω αναφερόμενες διαδικασίες , αμέσως πραγματοποιείται εκ νέου η αποστολή του κατάλληλου προϊόντος.

Σε άλλη περίπτωση επιστροφή προϊόντων, (μη ελαττωματικών, και πώληση λανθασμένου προϊόντος) , το Sagittario δεν επιστρέφει τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το Sagittario Fashion House, κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ένας καταναλωτής καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, δικαιούται να απορρίψει το αίτημα επιστροφής ακόμα και αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών.